Monday, June 29, 2009

Customer again...

Sorie nk citer2 hal2 yg lps jap...rabu lps, aku terima byk order termsk le 3 cutomer kat bwh nie...order yg len, blum hantar lg, sbb mereka lom msk duit...diaorg booked brg je...nk jadikan citer, kak ena lg skali order brg kat aku...thanks kak ena...seronok gak berniaga ngan customer cam kak ena...x kisah & senang berurusan...k le...2 customer aku hantar brg hari khamis & 1 lg aku hantar hari sabtu...jom layan jap...

nie sumer brg yg kak ena order...ada brg yg dia nk guna utk birthday anak dia hari sabtu, jd aku hantar khamis, jumaat dia dah dpt...ok le tu...dr sg. buloh, selangor ke kuantan, phg...

brg2 yg digunakan utk packing...

pack 1...

dah dibalut 1 kali...

sudah selesai balut & sedia dihantar...guna pos laju...

ini brg customer kedua...staff TV3...
sedia dihantar...by pos laju...hantar pun kat Sri Pentas, TV3...

Ini adalah brg customer yg ketiga...budak bujang kot yg beli...hantar ke klang by pos ekspres...but dia beli warna dark blue...aku lupa nk snap, jd amik je gambar cth nie...hehehehe....

2 comments:

  1. HEHEHEHE
    lenkali kiter berurusniaga lagi ye dik...

    ReplyDelete