Saturday, August 1, 2009

Tapak Kaki Harimau...

Kat cn nk kongsi citer sikek...dlm n3 yg lepas, aku ada citer pasal abg sulong aku yg keje kat karak...keje construction le...so, skang site office dia kat karak, projek wat terowong...pastu baru2 nie, dia ada terjumpa tapak kaki anak harimau...dia kt anak harimau...site dia dlm hutan...takkan tapak kaki kucing kot...dia x nampak le harimaunyer...cuma jumpa tapak kaki sajer...nie dia bluetooth kat hp aku gambarnyer...jom le tgk...

nampak comel je kan..bulat2 jarinyer...mesti comel anak harimau nyer..tp kalu ngap! abis le...abg aku letak pen dia...nampak cam bsr sikek dr pen...

ha...nie mesti anak harimau tu jenjln slow je...tu tapak dekat2...btul ke anak harimau @ mak bapaknyer???

nie tapaknyer dlm lumpur...x baper clear sgt...mak aku risau kalu abg aku terserempak ngan anak rimau nie...doa2 ye supaya abg aku keje ngan selamat....

2 comments: