Wednesday, August 19, 2009

Anak2 Semakin Sihat...

Salam...n3 hari nie nk citer sikek jer sbb aku bz le kat office nie...so nk citer psl anak2 yg semakin sihat dr demam yg melanda anak2...nie le rupa2 anak2 ku yg sihat sikek...tp Naylie still ada batuk sikek2 & Zafrie lak demam tgh on off & ada le batuk2...tp Zafrie x le lembik lg, dia dah nk main2 & jln2...hati mama nie masih risau tp doa2 anak2 ku sihat ye...

nie le Naylie yg tegak je biler menyiarap...ntah biler nk move aku pon x tau...

nie mama fokus dekat sikek...pastu Naylie....
v
v
v
v
v

senyum gurl!!!mama panggil Naylie...lebar senyum nyer...

Abg lak asyik nk mkn kopok je...padahal x leh mkn sgt bende berminyak..takut batuk...tp itu je yg dia nk mkn...bg je le...

Tgk le aksi Zafrie...golek2 lak waktu mkn...

and last, gaya model separuh baring...mkn kopok...itu ler bebudak...layan je le perangai anak2 ku ini...

3 comments:

  1. Alhamdulillah naylie dah sihat...abg zafrie lak cepat2 baik ye sayang...sian...nnti dpt main sesama ngn adik naylie!

    ReplyDelete
  2. comel anak2 fara...
    nak2 plak naylie yg senyum melebar tu ...
    cute ...

    ReplyDelete
  3. best nyer..dah dua org anak fara.naylie 7bln sam ngan rikazz kan.rikazz pun tak move tau fara.tup tup 5bln dia angkat badan n merangkak.

    ReplyDelete