Friday, August 14, 2009

"Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"....

Hasil terjah blog lain & blogwalking yg setelah lama aku bercuti, aku terjumpa le 1 contest nie...ari ni adalah last date utk contest nie...kalau rasa2 saper nk join contest nie, sila terjah kat blog 4 love diamond...sempat lagi nie...oleh sebab nie penyertaan last minute, aku buh le gambar yg ada dlm comp aku skang....harap2 okay...hanya ada gambar Papa & Naylie...mengikut kt penganjur, 'with baby'...so, Zafrie bkn umur baby lg, hanya Naylie masih dikira baby...di sini mama letak gambar Naylie je le...jom tgk...

1. Nama anda & pasangan...
Nama Mama: Farasela binti Azizan
Nama Papa: Muhammad Hasan Farid Bin Salam

2. Nama baby & umur...
Nama Baby: Nur Auni Naylie bt Muhammad Hasan Farid
Umur Baby: 6 bulan 25 hari ( umur pd 14/08/09 - jam 12.25 tghr )

3. Bila foto nie diambil & di mana...
Foto nie diambil waktu kat umah Pak Long Naylie a.k.a. umah abg aku...x silap sebln yg lps...Papa baru je blk keje...dlm gambar tu Papa masih beruniform keje...balik keje pada hari tu, hari Isnin, abg aku baru je beli motor & then sbb tu abg aku ajak kami dtg ke umah sbb nk suh Hubby tolong drive kete dia & abg aku bw motor baru le...so, gambar nie diambil waktu kami lepak2 di umah abg aku, Sri Pristana, Saujana Utama...Nampakkan, walau Papa penat, anak perlu diutamakan...Papa mmg slalu layan anak biler blk keje...Papa caring sgt pasal anak...

4. Kenapa pilih foto nie erk...
Foto ini telah dipilih sbb mama rasa dr cn nampak Papa mmg suker melayan kerenah anak2 nyer...walaupon dlm gambar nie nampak layanan hanya utk seorg anak, tp mama mmg katakan, Papa caring sgt dgn kedua2 anaknyer...suker bermain2, suker bergurau senda & sumer le...ini boleh dikatakan Bapa Penyayang...hehehe...mana ada Bapa x syg anak?Waktu gambar nie diambil, Naylie mmg gelak sakan biler dibuat aksi begitu..suker sgt...x gayat langsung...okay, inile aksi kasih sayang bapa pd seorg anak....so cute...

5 comments:

  1. salam...

    okies sy dh view n3 akak...

    juz wait d result nxt week k..

    gud luck!!

    ReplyDelete
  2. hehhehe..
    spnoknya dia..sampai nak terbalik papa dia buat!!

    ReplyDelete
  3. suka tgk anak ngn papa nie..happy je..

    ReplyDelete